mångsidigt

mångsidigt

lördag 10 september 2011

lång tid tar det

mellan inläggen, lyssnar på radion där de pratar om att det idag är den Suicidpreventiva dagen. Bra att det finns och att man i P3 lyfter frågan och pratar om människor som drabbas av depression. Det viktiga är att den som är deprimerad måste veta att de inte är ensamma i sina depressioner. Usch det måste ju vara skitjobbigt att inte se några lösningar, att egentligen inte vilja dö men att inte heller orka leva.... Livet är ju en ständig berg-och dalbana eller snarare serpentinväg där olika saker går antingen bra eller dåligt, min inställning till saker och ting - men har du låg självkänsla och hela tiden inte får någon stöttning utan bara trycks ner - då är det svårt, då blir du sårbar! Vi människor borde vara med rädda om varandra och oss själva. Göra snälla saker!

söndag 4 september 2011

sport

eller vad det nu är.. finns det massor av just nu! Friidrottsvm på tv, som på ett mycket lyckat sätt höll mig vaken natten mellan måndg och tisdag - kul! Jag tränar en del, provade cirkelgym igår på Örebro universitet - fantastiskt roligt. Så idag har jag träningsvärk....HÄRLIGT! Varit ute på en runda med Lis, nu på fm härligt! Borde springa låååååångt senast till helgen, och kanske ett par ggr till innan det är dax för Lidingöloppet! Känner mig nervös inför det!
men det kommer gå bra!
För övrigt så är det så himla kul att kolla på friidrottsvm....vältränade kroppar, glada vinnare, lessna förlorare - ett vm (tja eller tävling överhuvudtaget) innehåller så mycket olika känslor, så stort spectrum av känslor. Livet i miniatyr:-).