mångsidigt

mångsidigt

söndag 29 januari 2012

Träningsvärk!

Jaha igår tänkte jag att nu ska jag gå från ord till handling och gå till gymmet! Kom jag dit? Nope! Men till mitt försvar ska sägas att jag körde lite styrketräning hemma: situps, plankan, armhävningar, utfallssteg! Inte så mycket men idag har jag en fruktansvärd träningsvärk....men det hindrade inte! Kroppen fick sig en ny omgång efter en låååångsam 15 km runda! Så snart tror jag bestämt att gymmet kommer få besök, har bara några trösklar till att ta mig över! Är glad att jag orkade runt, rent mentalt, på löparrundan! Tänk att det är jobbigare att springa när man mår lite mentalt illa! Tur att jag vet hur gott det gör efteråt! Så ut kommer jag iallafall!

lördag 28 januari 2012

Oj oj oj

Vilken vecka! Lite mer snö har ramlat ner fr himlen, dock ej tillräckligt för längdåkning i närområdet! (S) har ny partiledare! Heja Stefan Löfven! Tror det blir bra, som den f d IF Metallare som jag är:-)

Vet ej för övrigt hur livet är/blir/ska vara....försöker hitta ett gott förhållningssätt. Inte så lätt trots att jag är priviligierad och har möjlighet att reflektera över sakers tillstånd! Dock ej älta! Det handlar för min del att vara lösningsfokuserad!

måndag 23 januari 2012

Snö!

Är det alldeles för lite av! Önskar det var åtminstone en decimeter, jag vill åka längdskidor! Fast jag är ändå glad över det lilla pudret av snö som knappt täcker marken. Allt blir så mycket ljusare! Lite lurigt att springa för det är rätt så halt på sina ställen, men det blir å andra sidan oerhört avkopplande, när fokus hela tiden ligger på var jag ska sätta ner fötterna för att låta bli att halka! Då blir löpningen riktigt meditativ, finns inte plats för något annat och jag kopplar av hjärnan :-). Vilket är så skönt! För just nu är det rätt så turbulent livet mitt!

lördag 21 januari 2012

Middag

Åt en kanongod fiskgratäng till middag! När jag vaknade i morse var jag oerhört sugen på fiskgratäng! Så det fick bli dagens middag! Hittade detta recept http://www.recept.nu/1.184366/recept.nu_redaktionen/huvudratter/fisk_skaldjur/fiskgratang_med_lax_och_skaldjur ökade på mängden skaldjur och lade till ett par filéer vit fisk! Hade sherry i såsen istället för vitt vin! Alla åt med god aptit! Även sonen som är skeptisk till nya maträtter!

Hej? Hej!

Livet på en pinne? Eller åtminstone livet i en familj med diverse möjligheter och utmaningar! Det sägs ju att man får de utmaningar som man klarar av! Jag är antagligen urstark! Hade någon berättat för mig innan, då hade jag inte trott dem! Och jag har att välja förhållningssätt till det som händer! Tur att jag är så priviligierad att jag har de möjligheterna. livet ska vara gott och lärande, tycker jag! Så det försöker jag förverkliga! Inte alltid lätt! Men jag lär mig hela tiden och en löparrunda lite då och då, eller egentligen rätt ofta hjälper till!