mångsidigt

mångsidigt

söndag 29 september 2013

Botemedel...

Bästa botemedlet mot stelhet i hela kroppen, det är orientering med hjälp av Naturpasset :-) Var ute i skogen tillsammans med äldsta dottern i drygt 4 timmar, å nej vi var inte vilse en enda sekund däremot hade vi inte bråttom å det var långt mellan kontrollerna.
Hittade två (2) jättestora kantareller oxå, tyvärr var de alldeles mögliga...typiskt när jag äntligen hittar gula kantareller.

Aj

Det är ju sanslöst, fast inte så konstigt......
Jag har ont i HELA kroppen, stelt är det. Men det är klart det var väldigt längesedan jag var ute å sprang i nästan 2timmar. Känner mig vig som ett kassaskåp! Men det blir bättre :)

lördag 28 september 2013

Maraton.....

Jahapp! Nu är det gjort..anmälan till Stockholms maraton alltså, eller det var några veckor sedan den gjordes. Jag som A L D R I G skulle springa ett maraton, fanns inte med på min världskarta. Nu är jag där, anmäld. Å det var inte svårt - det svåraste är ju nu, att bli än mer strukturerad, träna intervaller och låååångpass. Långpassen helst på asfalt.... Anpassa kroppen, å fr a magen, till att klara springa länge!
Men jag ska försöka uppdatera hur det går här på bloggen...eftersom jag är så dålig för övrigt på att uppdatera här kanske det kan bli bättring nu, eller var tror du Helena? (som förövigt har denna blogg: http://hesan-hesan.blogspot.se/ ) 
Livet har detta år bjudit på massor av prövningar och jag har fått lära mig prioritera (hårt) bland mina vänner, som visade sig inte vara mina vänner! Trist men överkomligt, jag lär ju känna mig själv på kuppen. ;-)
Idag blev det en lite dryg 20 km runda, mestadels på terrängspår (3 varv i Markaspåret) plus löpning dit å hem sk distanslöpning. Behöver ta reda på min maxpuls, så att jag kan köra diverse andra pass så skonsamt å effektivt som möjligt.....
Om DU vill får du hänga med.