mångsidigt

mångsidigt

lördag 2 april 2011

skrivkramp

tror jag att jag har drabbats av......! Just nu snurrar livet på som vanligt, jag kastas mellan olika perspektiv - vilket är ett fantastiskt privilegium. Som också ibland innebär att jag inte riktigt vet vem jag är! Eller åtminstone hur jag är. Men för att veta det kanske jag måste veta vad jag vill vara! En stor del av min lilla världsbild har skakats om....jag vet fortfarande vad jag vill i mitt liv, frågan är om det hjälper nu! Det är klart att det gör! Jobbet är nytt och rullar på, det är fantastiskt stimulerande och komplicerat med massor av nya människor som ger mig energi! Det helt underbara är att de fyller på mig med energi, vilket jag behöver på grund av den omtumlade världsbild jag har just nu.
Det är väl bara att konstatera att meningen med livet är livet självt! I den mån jag själv kan påverka det, då ska jag göra det till förmån för ett gott mående för mig själv och alla andra som finns i min närhet, samt de jag möter på min vandring genom livet. Komplicerat kan det ju bli eftersom alla inte har samma syn på gott mående, men jag kan inte ta ansvar för hur och vad andra människor tänker!

LEV LIVET och gör det BRA!
Några av mina må bra saker, ; Löpning utomhus, chilla med barnen, skratt, vänner, kärlek!!!!

1 kommentar:

  1. Haha.. skönt å höra att det inte bara är min som får damp när Helena är i närheten.. måste vara några hemska strålningar från henne ;)
    Självklart kommer vi träna ihop.. livrädd att starta på samma tävling/prov som henne, här ska drillas ;)

    SvaraRadera